Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator

Hladilnik Škatla Za Shranjevanje Hladilniku Sveže Zelenjave, Sadja Polja Možganov Košaro Posode Za Shranjevanje S Pokrovom Kuhinja Orodja Organizator

€27.93 €13.97
Na zalogi
w188

Oznake: xperia x primeru gume.

 • Funkcija 2: Beg V Košarico
  Funkcija: Kitchen Fridge Organizer
  Uporaba: Hladilnik škatla za shranjevanje
  Slog: Sodobno
  Blagovna Znamka: HAIMAITONG
  Material: Plastični
  Funkcija 3: Fresh Vegetable Fruit Boxes
  Poreklo: CN(Izvora)

  Ne zamudite odlično, zelenjave in hladilnik za shranjevanje posode

  Svoje edinstvene tesnilni in ohranjanje funkcij, ki lahko vodijo zelenjave in sadja v hladilnik za daljše časovno obdobje, do 2 tednih.To je hrana za shranjevanje posode, ki je vsekakor vredna ki ima v lasti.

  Značilnosti Izdelka

  Večfunkcijsko Možganov Košarico Design:vgrajenega odtoka v košarico lahko filter za vodo na površini sadja in zelenjave ;uporablja se lahko tudi kot filter za pranje sadja in zelenjave za filtriranje vode.

  Pregledna in Vidna: lahko hitro preverite vsebino škatle za shranjevanje, učinkovito prihranite čas, da bi našli stvari.

  Pokrov Design: Zaprte posode za shranjevanje hraniti sveže in suho vrst pridelkov,sadja,zelenjave in žit, učinkovito vlagi, anti-prah.

  Specifikacija

  Material: PET + PP + TPR

  Velikost Izdelka:

  4.5 L 11.2 x-palčni 7.3 palčni x 5.9 palčni

  1.7 L 7.8 5.2 palčni palčni x x 4.5 palčni

  0.45 L 5.5 palčni x 3.7 palčni x 3,5 palca

  Uporablja Temperaturi: -32℉~140℉

  Barva: Bela/Pregledna

  Funkcija: Čiščenje + Možganov + Ohraniti Sveže

  Obvestilo:

  Majhna velikost polja je 0.45 L zmogljivost, zato je volum je majhna, je primerna za sesekljano zeleno čebulo in začimbe za shranjevanje, kot pod sliko, upam, da boste razumeli. :)

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki