1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja, 1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja, 1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja, 1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja, 1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja, 1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja,

1 KOS 10 cm Wobblers Ribolov Vab Umetno Multi Spojen Oddelkov Umetne Trdi Vabe Panulo Ščuka Krap Ribolov Orodja,

€1.42 €0.98
Na zalogi
w379

Oznake: ribolov klešče pesca, spojen vaba nastavite, ribe, pomoč kavelj šablona, ribolov ščuka španija, ščuka wobbler, svetlo wobbler ribolov, vabe za soma, krap ribe, big crankbait.

 • Številka Modela: več
  Kategorija: LURE
  Poreklo: CN(Izvora)
  Vrsta: Umetne Vabe
  Količina: 1
  Položaj: Ocean Beach Ribolov, JEZERO, Reka, Rezervoar Ribnik, stream, Ocean Rock Ribolov

  Spa dokonča kupci opozorilo:

  če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere Spa dokonča skladišče.

  Poštna številka se začne s 51 /52/ 07 /35 /38.

  V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

  Drugače bomo poslali nalog iz Kitajske skladišče.

  Drugače bomo poslali nalog iz Kitajske skladišče.

  10 cm Potopu 7 Segment Ribolov Vab Multi Spojen Umetno Swimbait Težko Vabe Visoki Ribolov Kavelj Spoprijeti

  Funkcija:

  1. Tam je težišče prenese žogo v telesu, ki lahko premaknete na rep za izboljšanje metanje razdalja.Zrak drža je stabilno in nemoteno, in to ni enostavno spin, ki je ugodno za metanje.

  2. To se lahko odraža zunanje svetlobe iz vseh kotov in je učinek svetlobe indukcijo ribe, ki je primerna za različne vodne ureditve.

  3. Obstaja več manjših jeklene kroglice v telesu, ki bo zvok, ko povlečete, močno pritegnejo pozornost rib.

  Specifikacija:

  Dolžina: 10 cm/3.93 v

  Teža: 16g

  Kavelj velikost: 6# BKB Kljuke

  Potapljanje globina: 1.5-3 m/4.92-9.84 ft

  Model: A-E

  Način uporabe:

  Za ribe z nizko fleksibilnost, ali skrit, okrog ovir, ko operacijski globina je 30-50 cm, majhen obseg operacije je močno privlačnost.Obstajata dve vrsti delovanja metode, eden vleče na vabe: vleče laksa trdi, da bi vabe vaba plovec gor, potem ko potapljanje, uporaba lure akcija od površine do dna, in arousing vodni val za privabljanje rib pozornost.Drugi je tresenje rod: rod, ki zavibrira ohlapno in občasno, vožnja skušnjava, da plavati v vodi.

  Vab metoda: v primerjavi z vab način, vab metoda ima večji obseg, močnejše sile, večje premikanje razdalje, hitreje gibljejo hitro in ustrezno moč.Ne daj ribe priložnost, da dihati, tako, da so takoj ugriznil v vabo reflexively, z močno skušnjavi.

  Opozoriti je treba, da je neusmiljena vab lahko privabiti plavanje držo, ki imajo zelo dober učinek, tudi ribe se skrivajo v 3-3.5 metrov vode in trave, ki vodah ali rock koreninami bo zvabila na ugriz.

  Opomba:

  Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

  Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

  1 x Fishing Lure

 • Mnenja in ocene (1)

  • Mj Xtreme

   bien

  Napiši mnenje

Podobni izdelki