250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra 250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra 250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra 250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra 250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra 250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra

250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra

€11.66 €8.28
Na zalogi
w816

Oznake: aluminij rezervoarja olja, efi surge tank, olje ujeti rezervoar ogljika, aluminij tank, ogljikovih vlaken kapuco, 10 l tank, bykski rezervoar, ohišje motorja filter, Lamborghini, pgd tank.

 • Element Teža: 0.81kg
  Vrsta Materiala: Aluminij zlitine
  Izdelek postavka 3: Olje Ujeti TANK
  Postavka Vrsta: Posode Za Gorivo
  Zmogljivosti: 250 ml
  Zunanje Testiranje Certificiranje: ISO9000
  Postavka Višina: 0inch
  Model Leto: Vse
  Blagovna Znamka: CNSPEED
  Barve: Črna/Modra/Rdeča
  Postavka Dolžina: 0inch
  Izdelek predmet 1: olje ulov lahko kit
  Ime Modela: OTC010
  Element Širina: 0inch
  Izdelek predmet 4: Z Zračnega Filtra
  Izdelek postavka 2: Olje Catch Can)
  Poreklo: CN(Izvora)
  Posebne Funkcije: Oljni Rezervoar Goriva Ujeti Tank

  250 ml Olja Ulov Lahko Kit Car Univerzalno Nerazumljiva Aluminija Olje Rezervoar Goriva Ujeti Tank Z Zračnega Filtra Rdeča Črna Modra

  Opis Izdelka:

  Olje catch can) je, da sesati izpušnih plinov nastala v bloku motorja prek negativnega tlaka v sesalnega kolektorja, in vstopu v zgorevalni komori za sodelovanje v zgorevalni znova.

  Izpušnih plinov, ki je v glavnem sestavljen iz oljne pare in gorljive zmesi olje je viskozna.Če se vnese v sesalni cevi neposredno, lahko držijo stene sesalni cevi, ki lahko povzroči ogljikovih vloge za blok vnos.Tako vpliva na normalno delovanje motorja.

  Olje ujeti tank, ki lahko izboljšajo ta problem za zaščito motorja in podaljša življenjsko dobo motorja.

  Delovna Načela:

  Tam je sistem za prisilno prezračevanje ohišja motorja notranjost motorja (pcv).Prvotno, izpušnih plinov je lahko le odvajajo neposredno v ozračje, in izpušnih plinov vsebuje vnetljive bencin molekul, če je neposredno izpuščenih v ozračje, da bo škoda ekonomičnosti porabe goriva.Čeprav je to manjši problem, bolj resen problem je onesnaževanje zraka.

  Kot odziv na opisane težave, olje ujeti tank, ki se pojavi na tuning avto.Strukturno, razdeljena je na dva dela zbornice za precipitating olje v spodnji dom, povezani s cevnimi in ločeni gorljive zmesi v zgornji komori, in končno očistiti zmesi, ki se je predstavil v sesalnega kolektorja.

  Na ta način, je okolju prijazna in ne dovoli, olja, da se na steno cevi.To lahko prepreči nastajanje ogljikovega vloge, in izločanje ogljikovega vloge.

  Specifikacije:

  Ime Izdelka: Olje Catch Can/Tank

  Izdelek barva: Rdeča, Modra, Črna

  Body material: Aluminij

  Velikost izdelka: Kot Prikazano

  Značilnosti Izdelka:

  1: Visoka odpornost proti koroziji, natančnost, kakovost

  2: Trajne aluminija strukturo, vzdržljiv

  3: Enostavna montaža, zaščita motorja, varstvo okolja in gospodarstva

  Izdelek Dodatki:

  1x Olje Catch Can);

  1x Zračni Filter;

  1x 10 mm Cev (800mm);

  2x 14 mm pribor (Notranji Premer 10 mm);

  2x 12 mm pribor (Notranji Premer 8 mm)

  2x 10 mm pribor (Notranji Premer 5 mm);

  2x Vijaki&Orehi;

  3x Cevno Objemko.(100% Čisto Nove Nikoli Ne Uporablja Ali Je Nameščen)

  Opomba:

  Olje catch can) je treba redno čistiti.Če filter element je postavljanje, notranjost je pokala ne bo skozi, kar bo povzročilo izpušnih plinov za vstop v zračni filter! ! !

  (Tlak v bloku motorja je previsoka.Ne samo, da se bo motor pečat pušča olje (skupno v avtomehanična).Pomembno je, da izpušni plini ne pridejo ven, meša z oljem in oblik veliko ogljikovih vloge.To bo povzročilo, da je motor za delo neobičajno in povzročijo Predčasno obrabo.)

  Velikost:

  Podrobnosti:

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki